Rabu, 12 November 2008

saya bukan bodoh cuma saya malas.

mungkin juga boleh jadi mcm ni..

"saya bukan bodoh cuma saya slow"

atau..

"saya bukan bodoh cuma saya perlu usaha lebih dr biasa"

walau apa pun alasan dan sebabnya..

itu bukan alasan atau sebab untuk kau kata org bodoh!

atau..

itu bukan alasan atau sebab untuk kau gelakkan orang yang slow!

atau..

itu bukan alasan atau sebab untuk kau gelakkan orang yang perlu usaha lebih dari biasa!

atau..

kau memang sudah bersifat seperti iblis yang merasa diri lebih bagus dr nabi Adam a.s.

angkuh dan bongkak!

Pointnya : ko ingat kau sudah pandai?hey.ada lagi yang pandai dari kau.means kau masih bodohkan?

4 ulasan:

Sitinurgagah berkata...

sapa la agaknya mangsa ketidakpuashatian pakcik an ehh.

hahaha ;p ohh sis lyssa saya sudah kemari. tp apakan daya. kuh hanya selalu di blog! nak ajak dia buat blog la. whoa!

Tujuh Kaki Dalam berkata...

diri sendirila kot.

sebab suka kata org lain bodoh.

mcm la diri sendiri sudah bagus.

huaa.

ia sis lyssamu sudah kembali.

sootsprite berkata...

saya takde lah bijak sgt
tapi saya berani cakap saya bijak menilai situasi dan berfikir mengikut logik
dengan kata lain, mungkin saya bodoh sombong~
haha

Tujuh Kaki Dalam berkata...

sootsprite

anda seorang yangjujur.

bagus.

apa jua yang kita lakukan pasti akan di tanya kelak di akhirat sana.

(erm.kemain ganas blog kau.aku tak abes blaja lagi diblog mu.insyaAllah nanti aku pi ronda2 aku komen ek?)

Sila klik selagi Halal